Anlatacaklarım var!


Da işte anlatasım yok pek. Bu ara ne yazmaya kalksam depresyon kokuyor. Güzel bir koku değil. Notaları bi acayip. Kokunun notasının olması da ayrıca acayip. Neyse işte, ortalığı pek kokutmamaya çalışıyorum.

Bugün şöylelemesine bir hastalanır gibi olunca doktora gittim. Tıbba inanmıyorum ama işten yırtmaya yarayan rapor diye bir gerçeklik var. Onu alayım dedim. Kadın muayene edeyim dedi. Et dedim. Her zaman bu kadar itaatkâr olmam. Ama itiraza halim kalmamış. Hep bu depresyon işte. Bayan Doktor önce ağzımı açmamı istedi. Ağzımı açtığımda genelde konuşurum. Konuşmadan ağız açmak çok zor bir şeymiş. Çoğunuz sapıksınız. İpneler. Burada bir izah gereği duymadan geçiyorum, sapık olanlarınız anladı nasılsa.

Doktor ağzımdan sıkılınca boynuma geçti. Kadın lenf bezi fetişisti miydi neydi bilmiyorum ama orada epey oyalandı. İşin uzaması beni biraz kıllandırdıysa da istikbalim söz konusu olduğu için hadise çıkarmadım. Akabinde, sırtımla baş başa geçirdiği dakikalarda da doktoru ve sırtımı rahatsız etmedim. Sonra iş ilerledi tabi. Göğsümü açmamı istedi bu. Hasta ve çaresizdim.. Off.. Çok utanıyorum peder.

Yanisi muayene adı altında gerçekleştirilen bu ön sevişmeden sonra emeklerimin karşılığı olan raporu alıp 3 gün evden çıkmayacağım. Ne diyorduk, depresyon.

Depresyon, gebertmek istediğim kelimeler listemde her zaman ilk 10 içindeki yerini korumuştur. Kullandığıma bakmayın, ironi yapıyorum orada, şuursuz musunuz lan! İroniyi anlamayan nesle aşina değiliz. Açıklanamayan fiziksel ve ruhsal tepkilere depresyon diyorlar. Sözlük anlamı bu değildir mutlaka da bu şekil bir şey işte karşılığı. Böylece açıklanmış oluyor. Her şey açıklanmalı çünkü. Ne sikime yarayacaksa.

3 gün evden çıkmayacağım. Sonra çıkacağım. İşe gideceğim. Çalışacağım. Geleceğim. Uyuyacağım. Uyanacağım. İşe gideceğim. Geleceğim... Arada bir şeyler yiyeceğim. Gezeceğim. Bekleyeceğim. Beklememe kaldığım yerden devam edeceğim. Gelecem. Uyuyacağım. Uyanacağım. Bütün bunları 3 güne sığdırırım inşallah.

Böyle.


3 yorum :

  1. Durum vahim... Geçmiş olsun..

    YanıtlaSil
  2. dr.un yerinde olsam kendime de rapor alırdım nede olsa üç gün iyi sayılır :) :)

    YanıtlaSil